Μενού
batikano
Βατικανό | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ολοένα και νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις αποκαλύψεις που έχει κάνει ο πρώην αξιωματούχος της CIA, Ντέιβιντ Γκρους, που ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ έχουν εδώ και πολλά χρόνια στην κατοχή τους UFO!

Μετά τις πρώτες του αναφορές ότι η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει «άθικτα και εν μέρει άθικτα» σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης, οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γκρους βγαίνουν σιγά σιγά στο «φως» προκαλώντας έκπληξη σε όλο τον πλανήτη.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες, Δευτέρα, είχε δημοσιευθεί δήλωσή του, στην οποία ο Ντέιβιντ Γκρους ισχυρίζεται πως άνθρωποι «που γνωρίζουν» τον έχουν ενημερώσει ότι ορισμένοι εξωγήινοι είναι κακόβουλοι ενώ έχουν σκοτώσει και ανθρώπους!

Σήμερα, πάλι, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο Γκρους «ξαναχτύπησε» καθώς δημοσιεύθηκε νέα του δήλωση όπου ισχυρίζεται ότι το Βατικανό έχει πλήρη επίγνωση για την ύπαρξη εξωγήινων, ενώ μάλιστα είχε βοηθήσει τις ΗΠΑ να ανακτήσουν ένα κατεστραμμένο UFO από τον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Ειδικότερα, ο Ντέιβιντ Γκρους ανέφερε ότι οι ΗΠΑ έχουν θέσει σε εφαρμογή εδώ και πολλές δεκαετίες ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα ανάκτησης UFO  και ισχυρίστηκε ότι «το Βατικανό συμμετείχε» στην πρώτη συντριβή UFO. Σύμφωνα με τον Γκρους, ο πρώτος εντοπισμός ενός UFO που είχε συντριβεί ήταν στη Ματζέντα της Ιταλίας το 1933 και κρατήθηκε από την ιταλική κυβέρνηση του Μουσολίνι μυστικό μέχρι το 1944-1945, όταν ο Πάπας Πίος XII ενημέρωσε τις ΗΠΑ σχετικά.

Είπε ότι το UFO ήταν εν μέρει άθικτο και κρατήθηκε σε μια ασφαλή αεροπορική βάση μέχρι να το ανακτήσουν οι ΗΠΑ μετά την κατάρρευση του φασιστικού ιταλικού καθεστώτος. «Το 1933 ήταν η πρώτη ανάκτηση UFO στην Ευρώπη, στη Ματζέντα της Ιταλίας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο News Nation. «Ανέκτησαν ένα μερικώς άθικτο όχημα και η ιταλική κυβέρνηση το μετέφερε σε μια ασφαλή αεροπορική βάση στην Ιταλία μέχρι περίπου το 1944-1945.

«Ο Πάπας έκανε πίσω και αποκάλυψε στους Αμερικανούς τι είχαν οι Ιταλοί και καταλήξαμε να το πάρουμε στην κατοχή μας».

Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον Γκρους να διευκρινίσει εάν η Καθολική Εκκλησία γνώριζε για την παρουσία «μη ανθρώπινων» οντοτήτων στη Γη και απάντησε: «Σίγουρα». Και σχετικά με το γιατί πρέπει να γίνουν πιστευτοί οι ισχυρισμοί του, είπε: «Έχω τα διαπιστευτήρια και ήμουν αξιωματικός πληροφοριών». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι θεάσεις UFO στην Ιταλία κατά τη διάρκεια της δικτατορίας του Μουσολίνι είναι ευρέως γνωστές.

Ο Γκρους συνέχισε ισχυριζόμενος ότι οι μαρτυρίες από πρώτο χέρι για θεάσεις που έγιναν από τους άνδρες του Ιταλού φασίστα δικτάτορα εκείνη την εποχή περιέχουν «ακατέργαστα» σχέδια που μοιάζουν με εξωγήινα διαστημόπλοια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, είπε ότι δεν ήταν σε θέση να παράσχει αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς του επειδή τα έγγραφα και τα δεδομένα ήταν «διαβαθμισμένα».

«Είναι πολύ τρελό που η ανθρωπότητα στο σύνολό της. . . δεν έχει ωφεληθεί από την ευρεία έρευνα για αυτό», είπε. «Θα μπορούσε να λύσει ζητήματα πρόωσης, ενέργειας, νέας επιστήμης υλικών που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Είναι εντελώς τρελό πώς προστατεύουν αυτό το μυστικό εμποδίζοντας την πρόοδο». 

«Έχουν σκοτωθεί άνθρωποι από εξωγήινους»

Ο Ντέιβιντ Γκρους υπηρέτησε 14 χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, ενώ υπήρξε επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (UAP) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας. Ο ρόλος του, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν να ενεργεί ως εκπρόσωπος του NRO (National Reconnaissance Office) όταν ασχολούταν με την Task Force Unidentified Aerial Phenomena. Η ειδική ομάδα συγκροτήθηκε ειδικά για τη διερεύνηση των UFO.

Την τελευταία εβδομάδα, δημοσιοποίησε αυτά που γνωρίζει γα τα UFO, ισχυριζόμενος ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους «εξωτικά» (δηλαδή μη ανθρώπινα) σκάφη, ενώ αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε έναν αγώνα εξοπλισμών με τη Ρωσία και την Κίνα για να κατανοήσουν την εξωγήινη ζωή.

Στα πιο πρόσφατα σχόλιά του, ο Γκρους αναφέρει ότι οι «μη ανθρώπινες» οντότητες έχουν ενεργήσει με κακία και μάλιστα έχουν σκοτώσει μερικούς πιλότους. «Νομίζω ότι η πλάνη του κόσμου οφείλεται στο ότι είναι προχωρημένοι, είναι ευγενικοί. Δεν θα καταλάβουμε ποτέ πραγματικά τις πλήρεις προθέσεις τους και αυτό οφείλεται στο ότι δεν είμαστε αυτοί. Αλλά νομίζω ότι αυτό που φαίνεται να είναι κακόβουλη δραστηριότητα έχει συμβεί. Αυτό βασίζεται σε δραστηριότητες διερεύνησης πυρηνικών εγκαταστάσεων και σε μαρτυρίες».

Αν και δεν μπορώ να μπω στις λεπτομέρειες γιατί αυτό θα αποκάλυπτε ορισμένες απόρρητες επιχειρήσεις στις ΗΠΑ, ενημερώθηκα από μερικά άτομα στο πρόγραμμα ότι υπήρχαν κακόβουλα γεγονότα όπως αυτό», είπε, όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα εάν κάποιοι σκότωσαν ανθρώπους.

Τι ακριβώς υποστηρίζει ο Γκρους;

Σε μια συνέντευξη με τους δημοσιογράφους του Debrief, οι οποίοι προηγουμένως είχαν αποκαλύψει την ύπαρξη ενός μυστικού προγράμματος του Πενταγώνου που ερευνούσε UFO, ο Γκρους είπε ότι η αμερικανική κυβέρνηση και οι αμυντικοί εργολάβοι είχαν ανακτήσει θραύσματα μη ανθρώπινων σκαφών και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα οχήματα που μπορούσαν να περιγραφούν ως εξωγήινα.  «Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα» υπογράμμισε ο αξιωματούχος.

Ο Γκρέι, ο οποίος, σύμφωνα με το Debrief, αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα μέσα στο Nasic, επιβεβαίωσε την αφήγηση του Γκρους. «Το φαινόμενο της ύπαρξης μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», είπε ο Γκρέι. «Οι ανακτήσεις αυτού του είδους δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και ωστόσο μια παγκόσμια λύση συνεχίζει να μας διαφεύγει». Το Debrief μίλησε με αρκετούς από τους πρώην συναδέλφους του Γκρους, καθένας εκ των οποίων εγγυήθηκε για την ορθότητα των λόγων του, ως «ένας αξιωματικός με την ισχυρότερη δυνατή ηθική πυξίδα». 

«Είναι ένα πράγμα να υπάρχουν ιστορίες στα συνωμοσιολογκά μπλογκς, αλλά όταν έμπιστα πρόσωπα βγαίνουν μπροστά και μιλούν με στοιχεία, αυτό διαμορφώνει μια σοβαρή κατάσταση που πρέπει να ερευνηθεί περαιτέρω» ανέφερε αξιωματούχος που συνεργάστηκε με τον Γκρους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι βρέθηκε στο στομάχι του καρχαρία που έφαγε 23χρονο τουρίστα

Το φαβορί για να αντικαταστήσει την Κεραμέως στο υπουργείο Παιδείας

Σοβαρή καταγγελία για ταβέρνα στα νότια προάστια: Σκληρό βίντεο δείχνει να τηγανίζει ζωντανούς αστακούς

 

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA