Δεκαπέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δέκα τραυματίστηκαν χθες Πέμπτη όταν συγκρούστηκαν φορτηγό με ρυμουλκούμενο και μικρό λεωφορείο στον κεντρικό Καναδά, ανακοίνωσε η αστυνομία «Δέκα άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα διαφόρων βαθμών σοβαρότητας», διευκρίνισε ο Ρομπ Χιλ, αξιωματικός της αστυνομίας στην επαρχία Μανιτόμπα, όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Συνολικά, στο μικρό λεωφορείο επέβαιναν 25 άνθρωποι, «κυρίως ηλικιωμένοι», πρόσθεσε.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση του Καναδά CBC ότι είδε ένα όχημα να έχει βγει από τον δρόμο και να φλέγεται. Είδε επίσης μια νταλίκα, το μπροστινό μέρος της οποίας έμοιαζε καμένο. Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 20 περιπολικά και οκτώ ασθενοφόρα. «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο δυστύχημα. Ήταν σοκαριστικό», είπε.
«Τα νέα από το Κάρμπερι της Μανιτόμπα είναι απίστευτα τραγικά. Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όσους έχασαν αγαπημένα πρόσωπα σήμερα και έχω τους τραυματίες στις σκέψεις μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που νιώθουν οι πληγέντες – αλλά οι Καναδοί είναι εδώ για εσάς» έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.
- Γιατί η Αργεντινή κατάφερε να κάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να την αντιπαθήσει
- Red Code για τις φωτιές την Τετάρτη: Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Στρατός για «συνθήκες όπως στο Μάτι»
- Ξέσπασε ο Χρήστος Κούτρας: «Εγώ που τα πληρώνω όλα, είμαι μαλ…; Προφανώς είμαι»
- Όταν ο Αλέξης Σταμάτης μίλησε ανοιχτά για τον αλκοολισμό - «Έπινα δύο με τρία μπουκάλια τη μέρα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.