Είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις, όπου μια γιγάντια φάλαινα ξεβράστηκε νεκρή σε παραλία των Κανάριων νησιών. Επειδή το θηλαστικό δεν είχε τραύματα, ούτε και ενδείξεις για το τι μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο της, οι επιστήμονες αποφάσισαν μέσω νεκροψίας να οδηγηθούν στις αιτίες θανάτου της.
Και τελικά αποδείχθηκε αυτό που είχαν υποψιαστεί. Εξετάζοντας την κοιλιακή χώρα και το έντερο του θηλαστικού, ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Υγείας των Ζώων και Ασφάλειας Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Λας Πάλμας, Fernandez Rodríguez, και η ομάδα του, βρήκαν έναν πολύ σκληρό στοιχείο.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.