Μενού
aeroplano - pilotoi
Πιλότοι αεροπλάνου | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μια πτήση αναγκάστηκε να διακοπή αφού ένας άτυχος επιβάτης ένιωσε αδιαθεσία στους διαδρόμους του αεροπλάνου, καθώς αντιμετώπιζε γαστρεντερικό πρόβλημα.

«Είναι απλώς ένα θέμα βιολογικού κινδύνου, είχαμε έναν επιβάτη που είχε διάρροια σε όλη τη διαδρομή μέσα στο αεροπλάνο, έτσι πρέπει να επιστρέψουμε στην Ατλάντα» είπε ο πιλότος πριν κάνει αναστροφή. 

Η πτήση 194 έκανε αναστροφή και αφού γύρισε, μια επιβάτης επιβεβαίωσε στο Twitter ότι χρειάστηκε αλλαγή στο χαλί του αεροπλάνου καθώς και μία θέσης. Σύμφωνα με την Independent, η πτήση πραγματοποιήθηκε 5 ώρες αργότερα στις τρεις τα ξημερώματα, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο επιβάτης που διέκοψε την πτήση ταξίδεψε τελικά. 

Η αεροπορική εταιρεία απάντησε: «Οι ομάδες μας εργάστηκαν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ασφάλεια για να καθαρίσουν διεξοδικά το αεροπλάνο και να φέρουν τους πελάτες μας στον τελικό προορισμό τους. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από τους πελάτες μας για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία στα ταξιδιωτικά τους σχέδια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA