Μενού
Η πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο του ατυχήματος
Η πυροσβεστική έχει σπεύσει στο σημείο του ατυχήματος | Youtube
  • Α-
  • Α+

Παρά λίγο αποφεύχθηκε το μοιραίο με ένα αεροπλάνο της American Airlines, καθώς οι ρόδες του άρχισαν να γλιστρούν στον πάγο που είχε καλύψει τον διάδρομο προσγείωσης, βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε λιβάδι δίπλα στην άσφαλτο.

Το Embraer E145, που μετέφερε 53 επιβάτες, είχε μόλις προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Frederick Douglass Greater Rochester της Νέας Υόρκης και προσέγγιζε τον τερματικό σταθμό γύρω στις 16:00 της Πέμπτης (18/1), όταν γλίστρησε και βγήκε από τον δρόμο του, πέφτοντας στην διπλανή χιονισμένη πεδιάδα, σύμφωνα με τη New York Post.

Επικίνδυνο πατινάζ

Το τρομακτικό περιστατικό προκλήθηκε από στρώμα πάγου πάνω στον αεροδιάδρομο, που προκλήθηκε από ελαφρές χιονοθύελλες οι οποίες είχαν «τυλίξει» την περιοχή. 

Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει το πλήρωμα της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης να ανταποκρίνεται στο περιστατικό, με αρκετούς πυροσβέστες να συνοδεύουν τους επιβάτες στο χιονισμένο πεδίο. Ευτυχώς, κανείς από τους 50 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος δεν τραυματίστηκε.

«Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας για την εμπειρία τους. Όλοι όσοι επέβαιναν στο αεροπλάνο αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρθηκαν στον τερματικό σταθμό με λεωφορείο», δήλωσε εκπρόσωπος της American.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA