Μενού
air-serbia
Air Serbia | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Αεροσκάφος Embraer E195 που είναι μισθωμένο από την ελληνική Marathon Airlines και εκτελούσε δρομολόγιο για την Air Serbia, προσέκρουσε σε εξοπλισμό διαδρόμου και υπέστη σοβαρές ζημιές λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα του Βελιγραδίου.

Η πτήση JU324 απογειώθηκε με 106 επιβάτες από το Βελιγράδι, με προορισμό το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Κατά την απογείωση, η αριστερή πλευρά του αεροπλάνου υπέστη σοβαρές ζημιές, μετά από πρόσκρουση στη διάταξη συστημάτων προσγείωσης του απέναντι διαδρόμου.

Βίντεο και φωτογραφίες του κατεστραμμένου αεροσκάφους δείχνουν την τρύπα στην άτρακτο στη βάση της αριστερής πτέρυγας. Ζημιές υπέστη και το τμήμα της ουράς. Οι πυροσβέστες ψέκασαν την άτρακτο με αφρό καθώς φαινόταν να διαρρέει καύσιμο από το κατεστραμμένο αεροσκάφος.

Αφού δυσκολεύτηκε να κερδίσει ύψος, το αεροσκάφος έτρεμε καθώς μπήκε στο μοτίβο κράτησης για περίπου μία ώρα πριν επιστρέψει με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, ανέφεραν σερβικά μέσα ενημέρωσης. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το αεροσκάφος και είναι όλοι καλά στην υγεία τους. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA