Σύμφωνα με το γαλλικό διεθνές πρακτορίο, AFP, η Χαμάς θα απελευθερώσει τους ξένους ομήρους τις επόμενες ημέρες.
Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, πως θα απελευθερώσει τις επόμενες ημέρες τους ξένους ομήρους, όσο υποσχέθηκε πως θα μετατρέψει την Γάζα σε «νεκροταφείο» για τον Ισραηλινό στρατό.
«Έχουμε ενημερώσει τους μεσάζοντες ότι θα απελευθερώσουμε έναν συγκεκριμένο αριθμό αλλοδαπών τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Αμπού Ομπέιντα, εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών Εζεντίν Αλ-Κασάμ, σε τηλεοπτική ομιλία.
- Τιτάνια μάχη με τις φλόγες στην Οινόη: «Η φωτιά καίει σε καμμένες εκτάσεις» - «Έτοιμοι για εκκένωση»
- «Ας πάνε από το ΚΑΤ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιδρά γιατί ο Ρόκκος δεν φοράει κράνος σε... βίντεο κλιπ
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Μύκονος: Μοντέλο του Playboy βγήκε στην παραλία και άρχισε να «κατασπαράζει» ωμά ψάρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.