Σάλος έχει ξεσπάσει για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, Κίαν Χάρατ, που αγωνίζεται στην Όλνταμ Αθλέτικ, καθώς απεικονίζεται σε βίντεο, κατά τις διακοπές του στην Ίμπιζα, να πετά μια καρέκλα και να χτυπά μια γυναίκα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου σε πισίνα.
Ο 23χρονος εκσφενδονίζει την καρέκλα προς μια κατεύθυνση που βρισκόταν η μεσήλικη γυναίκα, η οποία φαίνεται πώς προσπαθούσε να χωρίσει τις δύο παρέες που καυγάδιζαν.
Μετά το χτύπημα, η γυναίκα καταρρέει κρατώντας το κεφάλι της, ενώ η άλλη παρέα πέφτει στην πισίνα ενώ ο Χάρατ, απομακρύνεται από το πλάνο.
Ο Μπράντον Γουότκινς από το Νάνιτον, ένας από τους άνδρες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με την παρέα του Χάρατ στο ξενοδοχείο Marco Polo στο Σαν Αντόνιο, περιέγραψε το περιστατικό σε ανάρτησή του στο Facebook:
«Πέντε τύποι ήρθαν στο ξενοδοχείο μας κάνοντας τους έξυπνους γύρω από την πισίνα, πετώντας νερό, μπάλες σε γυναίκες, και ένας από αυτούς λέει «τι κοιτάς» και με πλησιάζει, οπότε του ρίχνω…
Μετά αρχίζουν να πετάνε καρέκλες επειδή δεν μπορούσαν να παλέψουν και όλοι ξέρουν πόσο γλιστράει γύρω από την πισίνα, οπότε προσπαθώντας να σταματήσω τις καρέκλες, γλίστρησα και έπεσα στην πισίνα.
Αν με άφηναν να ξαναβγώ από την πισίνα ή έμπαιναν μέσα, τότε θα τους είχα ρίξει ξανά, αλλά δεν το έκαναν, τους πέταξαν έξω… Όλοι όσοι κάθονταν γύρω από την πισίνα μετά έρχονταν, μας έδιναν το χέρι και μας κερνούσαν ποτά, γιατί οι τύποι ήταν γελοίοι».
Το περιστατικό έρχεται μόλις τρεις εβδομάδες αφότου ο Χάρατ σημείωσε το νικητήριο γκολ στην παράταση, στον τελικό με τη Σάουθεντ Γιουνάιτεντ, εξασφαλίζοντας στην Όλνταμ την επιστροφή της στη League 2.
Παρ΄ όλα αυτά όμως, οι φίλοι της ομάδα του, τον αποδοκιμάζουν και ζητάνε τη διοίκηση να τον διώξει.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Νεφέλη Μεγκ στο promo βίντεο της εκπομπής της: «Ξεπλένω τόσο πολύ τους πολιτικούς;»
Πού έχει φωτιά τώρα: LIVE χάρτης με τα μέτωπα στην Ελλάδα σήμερα (26/6)
Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έκανε τατουάζ αφιερωμένο σε εκείνη - Πώς αντέδρασε
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.