Μενού
Τροχόσπιτο
Τροχόσπιτο | AP
  • Α-
  • Α+

Ένας άντρας έκανε την τύχη του όταν αγόρασε για 500 λίρες ένα τροχόσπιτο μέσω του Facebook. Κι αυτό γιατί κατάφερε να το διαμορφώσει σε ένα πολυτελές μικροσκοπικό διαμέρισμα που πλέον νοικιάζει για 70 λίρες τη βραδιά

Ο Καιλεν ξεκίνησε τη διαμόρφωση του τροχόσπιτου βλέποντας βίντεο στο YouTube κατά τη διάρκεια που ξέσπασε ο κορονοϊός. Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στη TheSun  δεν έκανε τίποτα τυχαία και είχε σχέδιο για τα πάντα.

«Μπορούσα να το κάνω εικόνα, ήξερα ότι θα φαινόταν υπέροχο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μεταμόρφωση σε «παλατάκι»

Ξεκίνησε τοποθετώντας παράθυρα στο εσωτερικό ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός. Έπειτα, εγκατέστησε μόνος του υδραυλικές εγκαταστάσεις και τοποθέτησε καλώδια για την ηλεκτροδότηση του σπιτιού. Επίσης, αφού αφαίρεσε το κάθισμα του οδηγού το μετέτρεψε σε διπλό κρεβάτι

Το πολυτελές τροχόσπιτο έχει πλάτος 2,1 μέτρων και μήκος 6,4 μέτρα, ενώ έχει δύο διπλά κρεβάτια, μια ξυλόσομπα και ένα καθιστικό. «Το διακόσμησα όπως το σπίτι μου» είπε ο 37χρονος. 

Όπως ισχυρίζεται, μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μια τετραμελή οικογένεια και σκέφτεται να κάνει και κάτι αντίστοιχο. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «αν έβρισκα κάτι άλλο ίδιου μεγέθους, όπως ένα στρατιωτικό φορτηγό, θα ήθελα να το διαμορφώσω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA