Μενού
asvestis
Σωρός από οικοδομικό υλικό | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα αγόρι 7 ετών στη Βραζιλία βρήκε τραγικό θάνατο καθώς έπαιζε σε ένα σωρό από ασβεστόλιθο, που ήταν παρατημένος στην άκρη του δρόμου. Το πιθανότερο είναι ότι το άτυχο παιδάκι εισέπνευσε το οικοδομικό υλικό και δηλητηριάστηκε.

Όπως αναφέρει η New York Post, υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία ντοκουμέντο με τον μικρό Άρθουρ Εμάνουελ Μπίτενκουρτ, καθώς κάθεται στο σωρό με τον ασβεστόλιθο, ένα υλικό ευρείας χρήσης στις οικοδομές και στην γεωργία, λίγα λεπτά προτού πεθάνει, στις 3 Αυγούστου.

Το άτυχο αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του μόλις έφτασε.

Οι γιατροί λένε ότι ο ξαφνικός θάνατος του μικρού Άρθουρ, ήταν αποτέλεσμα της εισπνοής του συγκεκριμένου υλικού. Η οικογένειά του, ανέβασε την τελευταία του φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα ως φόρο τιμής στον γιο τους αλλά και ως προειδοποίηση για άλλα παιδιά.

«Αυτή η φωτογραφία ήταν η τελευταία και τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν τον τραγικό του θάνατο, που προκλήθηκε από την εισπνοή του συγκεκριμένου υλικού ενώ έπαιζε...Θα έχω πάντα τις καλύτερες αναμνήσεις από εσένα αγαπητό μου παιδί», ανέφερε ο θείος του μικρού Άρθουρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA