Μενού
xilo sinavlia himarra
Ξύλο σε συναυλία στην Αλβανία | Τwitter/@HimaraGr
  • Α-
  • Α+

Από ένα σοβαρό επεισόδιο στιγματίστηκε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού σε θέρετρο στην παραλιακή περιοχή της Παλάσας, στην Αλβανία, το βράδυ της Δευτέρας (26/08).

Σύμφωνα με το himara.gr, καταζητούνται δύο άτομα ηλικίας 49 και 28 ετών αντίστοιχα, για τον ξυλοδαρμό ενός 42χρονου, προκαλώντας του τραυματισμούς.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, πολλά άτομα συμμετείχαν στο επεισόδιο. Κάποιοι με μαύρα ρούχα ξυλοκοπούν έναν άνδρα με λευκό πουκάμισο, μέχρι που πέφτει στο έδαφος.

Η αστυνομία της Χειμάρας διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δύο υπόπτων που κατηγορούνται για την επίθεση.

Ο ένας έχει ήδη ταυτοποιηθεί μέσω των βίντεο του περιστατικού και καταζητείται. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...