Η τοπική αστυνομία του Τελ Αβίβ αναφέρει ότι πύραυλος που έφερε περίπου 100 κιλά εκρηκτικών έπεσαν στο κέντρο της ισραηλινής πρωτεύουσας, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε κτίρια και οχήματα, σύμφωνα με το ισραηλινό Channel 12, το οποίο επικαλείται η Times of Israel.
Η Haaretz από την άλλη αναφέρει έξι ελαφρά τραυματίες από την πυραυλική επίθεση, κάτι που επιβεβαιώνουν Times of Israel, η Ynet και η Jerusalem Post.
Ωστόσο, τελευταίες αναφορές του πρακτορείου ειδήσεων IRNA κάνουν λόγο για τραγικό απολογισμό, με φερόμενα εννέα νεκρούς. Πηγές των μέσων ενημέρωσης εντός του ισραηλινού καθεστώτος μιλούν για τη μεγαλύτερη ιρανική πυραυλική επίθεση εναντίον του Ισραήλ μέχρι σήμερα.
- Αμερικανικοί κινητήρες στα τουρκικά ΚΑΑΝ; Το deal των 700 εκατ. που βάζει «φωτιά» στο Κογκρέσο
- Τέλος η Φαίη Σκορδά και το Buongiorno από το Mega - Τι συνέβη πριν το διαζύγιο «βόμβα»
- Κουφονήσια: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης – Κατέρρευσε στο δωμάτιο με τον σύντροφό της
- Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Μουσταφά Φαλ: Στα πράσινα για τα επόμενα 3 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.