Ακυβέρνητο έπλεε ένα σκάφος κοντά στην Ισπανία, στις νοτιοανατολικές ακτές της συγκεκριμένα, με τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας να κάνουν λόγο πως εντός του εντοπίστηκαν τέσσερα πτώματα.
Όπως αναφέρεται και με βάση τις πρώτες πληροφορίες, που πηγάζουν από τη χωροφυλακή της Ισπανίας, πιθανότατα πρόκειται για μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν τις ακτές από τη βόρεια Αφρική.
Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ενημέρωση σχετικά με το ακυβέρνητο σκάφος στην Ισπανία έγινε χθες, Πέμπτη, όπου έγινε λόγος πως έπλεε σε απόσταση περίπου 11 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά της Καρθαγένης, πόλης των νοτιοανατολικών ακτών.
Το σκάφος αυτό, το οποίο ρυμουλκήθηκε ως το λιμάνι της Καρθαγένης, μπορεί να έμεινε από καύσιμα, σύμφωνα με την χωροφυλακή.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.