Μενού
Η άμεσος δράση έχει σπεύσει στο σημείο πτώσης του Odinson
Η άμεσος δράση έχει σπεύσει στο σημείο πτώσης του Odinson | Youtube
  • Α-
  • Α+

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας Βρετανός άλτης, που τόλμησε μία επικίνδυνη πτώση από κτίριο 29 ορόφων, όταν το αλεξίπτωτό του δεν άνοιξε και έπεσε βίαια πάνω σε δέντρο, πριν προσκρούσει στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Nathy Odinson από το Cambridgeshire, ο οποίος είχε κάνει skydives και Base jumps σε όλο τον κόσμο, λέγεται ότι σκαρφάλωσε παράνομα σε ένα 29όροφο κτίριο στο παραθαλάσσιο θέρετρο Pattaya της Ταϊλάνδης και πήδηξε από εκεί το βράδυ του Σαββάτου (27/1).

Το μοιραίο άλμα

Πλάνα που κατέγραψε φίλος του, που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τον Odinson να μετράει αντίστροφα «τρία, δύο, ένα, τα λέμε». Στη συνέχεια ακούγεται να προσγειώνεται σε ένα δέντρο πριν χτυπήσει στο έδαφος.

Φωτογραφίες από τη σκηνή έδειχναν κάτι που φαινόταν σαν ένα μπλε αλεξίπτωτο στο πεζοδρόμιο, δίπλα σε ένα προστατευτικό κράνος. Σύμφωνα με τον αδελφό του, το βίντεο από τις τελευταίες του στιγμές δείχνει πως μέρος από το πανί του αλεξίπτωτου είχε πιαστεί στους ιμάντες του σακίδιού του, πράγμα που σήμαινε ότι δεν θα άνοιγε «με τίποτα».

Ήταν ένα «θανάσιμο λάθος» που κόστισε τη ζωή στον Odinson, έναν κατά τα άλλα έμπειρο άλτη που είχε 5.000 άλματα στο ενεργητικό του. Σε φόρο τιμής προς τον αδικοχαμένο αδελφό του, ο Ed Harrison δήλωσε: «Θα λείψεις σε τόσους πολλούς. Ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος γεμάτος ζωή, και αγαπούσε τα παιδιά. Ήταν ο ήρωας των δικών μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA