Μενού
kideia
Η κηδεία της 11χρονης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Χωρίς να πει κουβέντα έφτασε στις φυλακές Γρεβενών ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής από τη Μυρτιά της Ηλείας.

Ο 37χρονος βρισκόταν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα, για να αποφευχθούν επεισόδια.

Εν τέλει ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μεταφέρθηκε από την Πάτρα, στις φυλακές των Γρεβενών, σύμφωνα με το patrisnews.com. Πρόκειται για σωφρονιστικό κατάστημα ειδικού τύπου, το οποίο φιλοξενεί κρατούμενους που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος μετά την άφιξή του στο κατάστημα κράτησης, υποβλήθηκε σε μια σειρά από εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ αναμένεται να περάσει και από ειδικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να ελεγχθεί εάν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή συμπεριφοράς που θα επιφέρει προβλήματα στους συγκρατούμενούς του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA