Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε νωρίτερα, σήμερα (31/10) πως το Ισραήλ χτύπησε αεροπορικώς προσφυγικό καταυλισμό στη Γάζα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν δεκάδες θύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Reuters, που επικαλείται το Al Jazeera, υπάρχουν περισσότερα από 50 θύματα από τον νέο αεροπορικό βομβαρδισμό του Ισραήλ μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαλαμπίγια.
Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχουν «καταστραφεί τουλάχιστον 20 κτίρια», ενώ εκφράζονται φόβοι πως «τα θύματα ενδεχομένως να αυξηθούν». Άξιο αναφοράς είναι ότι δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής αντίδραση από πλευράς Ισραήλ.
Όταν ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο ισραηλινός στρατός δεν έδωσε άμεσα απάντηση.
Παράλληλα, ο διευθυντής του Ινδονησιακού Νοσοκομείου στη Γάζα δήλωσε σήμερα στο δίκτυο Αλ-Τζαζίρα ότι τουλάχιστον 50 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και 150 τραυματίστηκαν σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζαμπαλίγια.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.