Μενού
Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι | Evan Agostini/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Ο Πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο μετά τη διάγνωση με καρκίνο του βασιλιά Κάρολου, προκειμένου να επισκεφτεί τον πατέρα του, μια κίνηση που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ίσως θα συναντούσε και τον αδερφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, με τον οποίο η σχέση τους είναι στο «πάγο» εδώ και καιρό.

Ωστόσο, η πραγματικότητα διέψευσε τις όποιες ελπίδες, αφού, σύμφωνα με τη Sun, ο Πρίγκιπας Χάρι παρέμεινε στο Λονδίνο για 24 ώρες, είδε τον βασιλιά Κάρολο για 45 λεπτά, ενώ σήμερα Τετάρτη (7/2) εθεάθη στο αεροδρόμιο του Χίθροου για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως αναφέρει το People.

Η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Βασιλιάς Κάρολος ήταν τον Μάιο του 2023 κατά τη στέψη του δεύτερου. «Αυτό είναι καλό. Ας ελπίσουμε ότι ο Χάρι θα φέρει και τα εγγόνια κάποια στιγμή, καθώς αυτό θα ήταν υπέροχο για όλους», δήλωσε στο People μια πηγή κοντά στο Παλάτι. 

«Η ταχεία επιστροφή του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο νομίζω θα θεωρηθεί καλή κίνηση. Είναι δείγμα πως χτίζει γέφυρες. Όλες οι οικογένειες έχουν ρήγματα. Πολλές οικογένειες έχουν ζοφερές διαγνώσεις φρικτών ασθενειών και αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι να αφήνουν στην άκρη τα μικρά παράπονα και να συνεχίζουν με τα σημαντικά πράγματα. Η επιστροφή του Χάρι είναι ένα σημάδι πως δεν έχουν χαθεί όλα», δήλωσε ο βασιλικός βιογράφος, Ρόμπερτ Χάρντμαν, με τις δηλώσεις του να μεταδίδονται από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Δεν νομίζω ότι πρόκειται για μια κατάσταση που θα αλλάξει την πολύ ξεκάθαρη απόφαση του Χάρι ότι θέλει μία νέα ζωή μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα», ξεκαθάρισε στη συνέχεια. 

Ο Πρίγκιπας Χάρι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο του Λονδίνου, αφού πλέον δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί καμία από τις βασιλικές κατοικίες, ενώ το Associated Press επιβεβαίωσε ότι τα δύο αδέρφια όντως δεν συναντήθηκαν καθόλου, ενώ σήμερα ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση και την πολυήμερη νοσηλεία της Κέιτ Μίντλετον.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA