Μενού
Ζευγάρι
Ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας άντρας από τη Μεγάλη Βρετανία είχε εν αγνοία του αιμομικτική σχέση με την ίδια του τη γυναίκα και μητέρα των δύο παιδιών του, μη γνωρίζοντας πως ήταν η βιολογική του αδελφή. Καθώς ήταν υιοθετημένος μέσω παρένθετης μητέρας, δεν γνώρισε ποτέ τη βιολογική του οικογένεια.

Σε μία περίπτωση τραγικής ειρωνείας, μετά την πρώτη της γέννα, η γυναίκα χρειάστηκε μεταμόσχευση νεφρού, και ο ίδιος προσφέρθηκε να εξεταστεί ως δότης. Για τον ίδιο ήταν τόσο ευτυχές όσο και εκπληκτικό που βρέθηκε απολύτως συμβατός με τη σύζυγό του, αλλά αυτό οφειλόταν στο ότι είχαν τα ίδια γονίδια, όπως γράφει η Mirror.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν και η αρχή του εφιάλτη τους, καθώς έδειξε πως οι δύο τους είχαν ασυνήθιστα υψηλό ποσοστό αντιστοιχίας. «Ήμουν σοκαρισμένος και μπερδεμένος» δήλωσε ο πατέρας.

Το παιχνίδι της μοίρας

Ο άνδρας συνέχισε εξηγώντας πώς γνώρισε τη σύζυγό του πριν από οκτώ χρόνια, όταν εργαζόταν εκτός της πόλης καταγωγής του. Το ζευγάρι αντάλλαξε αριθμούς και κανόνισαν να συναντιούνται κάθε φορά που ταξίδευε στην πολιτεία για τη δουλειά μέχρι να του δοθεί η ευκαιρία να εγκατασταθεί μόνιμα.

«Είμαστε συγγενείς πρώτου βαθμού, εύχομαι να ήταν ένα κακό αστείο. Δεν ξέρω τι να κάνω για να προχωρήσω, αλλά ξέρω ότι αυτό που έχουμε μπορεί να είναι λάθος. Είναι η γυναίκα μου και η μητέρα των παιδιών μας» πρόσθεσε.

Αφού μοιράστηκε την κατάστασή του στα socials, οι χρήστες έδωσαν τις σκέψεις τους για το πώς θα μπορούσε να χειριστεί καλύτερα αυτήν την απίστευτη ατυχία. Ένας έγραψε: «Κοίτα, σε αυτό το σημείο είσαι ήδη παντρεμένος με παιδιά, δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Οπότε δεν βλέπω το νόημα στο να τινάξεις τη σχέση σου στον αέρα».

«Έχετε ήδη παιδιά και υποτίθεται ότι είναι υγιή, αφού δεν αναφέρατε κάτι άλλο. Αν είστε χαρούμενοι, και ευτυχισμένοι, δωρίστε το νεφρό στην αδερφή-σύζυγό σας και συνεχίστε να είστε υπέροχοι γονείς για τα παιδιά σας», πρόσθεσε άλλος ένας με τους περισσότερους να συμφωνούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA