Μενού
Η 25χρονη που ανακοίνωσε τον θάνατό της
Η 25χρονη που ανακοίνωσε τον θάνατό της στο Linkedin | Linkedin / @Daniella T.
  • Α-
  • Α+

Τον θάνατό της στο Linkedin ανακοίνωσε μία 25χρονη από το Λιντς της Αγγλίας, η οποία, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, έδινε «μάχη» με μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο λόγος για τη Daniella Thackray, εργαζόμενη στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, η οποία είχε βάλει την οικογένειά της να δημοσιεύσει –στο Linkedin– μια ενημέρωση που έγραψε πριν από τον θάνατό της.

Η 25χρονη, όπως αναφέρει σχετικά το Sky News, πέθανε από καρκίνο στον χοληδόχο πόρο, ενώ στην ανάρτησή της στο Linkedin, η οποία έχει συγκεντρώσει σχεδόν 40.000 likes από την προηγούμενη εβδομάδα, έγραψε για το πώς αγάπησε τη ζωή της, παρά την ασθένεια που την κατέβαλε.

Πώς ανακοίνωσε τον θάνατό της στο Linkedin

«Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο, σημαίνει ότι πέθανα μετά τη μάχη μου με τον καρκίνο και η οικογένειά μου δημοσιεύει το τελευταίο μου μήνυμα εκ μέρους μου. 

Καταρχάς, θέλω να πω ότι δεν προκαλούνται όλοι οι καρκίνοι από τις επιλογές του τρόπου ζωής, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι γενετική ή δυστυχώς απλά συμβαίνει. Στην περίπτωσή μου, παρόλο που ήμουν πολύ υγιής και δραστήρια, ξεκίνησε ένας καρκίνος στους χοληφόρους μου πόρους, ο οποίος δεν προκλήθηκε από κάτι που είχα υπό τον έλεγχό μου, και η ζωή μου δεν ήταν ποτέ ξανά η ίδια.

Το χολαγγειοκαρίνωμα είναι ένας σπάνιος επιθετικός καρκίνος με συχνά μη εμφανή αίτια και χωρίς θεραπεία. Πραγματικά, πραγματικά ελπίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα γίνουν περισσότερες έρευνες σχετικά με αυτή τη φρικτή σκληρή ασθένεια, ώστε να σωθούν περισσότερες ζωές. 

Έτσι, με αυτά που είπαμε, αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι μας συμβαίνει, μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο που αντιδρούμε. Επέλεξα να μην θρηνήσω τη ζωή που έχανα παρά το γεγονός ότι ήμουν τόσο συντετριμμένη, αλλά αντίθετα να απολαύσω κάθε στιγμή που μου απέμενε. 

Όπως πάντα έλεγα και πίστευα ότι πρέπει να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα στη ζωή και να εκτιμάτε κάθε στιγμή! Ρομαντικοποιήστε τη ζωή σας! Κάντε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους και μην αφήνετε κανέναν να σας στερήσει τη χαρά της ζωής

Αγαπούσα τη ζωή μου. Ό,τι είχα πετύχει, ήταν αυτό που ήθελα. Αγαπούσα τη δουλειά μου, τον αρραβωνιαστικό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τον σκύλο μου, και το σπίτι που θα αγοράζαμε και το μέλλον και θα φτιάχναμε μαζί.Ο Λέων, το γούνινο μωρό μου, ήρθε στη ζωή μου και τη φώτισε στις πιο σκοτεινές μου στιγμές

Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους που κάνατε τη ζωή μου τόσο μαγική.Θυμηθείτε τι είπα για την απόλαυση των μικρών πραγμάτων. Αν ποτέ υπάρξει ένα αύριο που δεν θα είμαστε μαζί, υπάρχει κάτι που πρέπει πάντα να θυμάσαι. Είσαι πιο γενναίος απ' ό,τι πιστεύεις, πιο δυνατός απ' ό,τι φαίνεσαι και πιο έξυπνος απ' ό,τι νομίζεις. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι, ακόμα κι αν είμαστε χώρια... θα είμαι πάντα μαζί σου. Φράση από το Γουίνι!

Και τέλος στον αγαπημένο μου, όμορφο Τομ, σ' αγαπώ και θα σ' αγαπώ πάντα. Σε ευχαριστώ που με στήριξες και έφερες τόση αγάπη και ευτυχία στη ζωή μου. Πήγαινε να απολαύσεις τη ζωή σου τώρα, το αξίζεις.

Daniella».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA