Μενού
middleton
Κέιτ Μίντλετον | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

H Kέιτ Μίνλτετον χειρουργήθηκε φρουρούμενη στo London's Clinic, κοντά στο Regent's Park στο κεντρικό Λονδίνο και αναρρώνει ενώ ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση στον προστάτη την ερχόμενη εβδομάδα. 

Η ανησυχία για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι διάχυτη αφού μετά την εγχείριση στην κοιλιακή χώρα θα παραμείνει στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες και αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της το Πάσχα. 

Το Sky News αναφέρει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του, η προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση ήταν ρουτίνας και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η πριγκίπισσα δεν έχει να κάνει με καρκίνο. Οι νεότερες πληροφορίες για την Κέιτ ανέφεραν πως τα πηγαίνει καλά.

 «Ένας έμπιστος ανταποκριτής μου είπε πως ήταν καρκίνος και έχει αντιμετωπιστεί. Σίγουρα είναι κάτι σοβαρό, είναι 20 ημέρες εξαφανισμένη», είπε ο Γιώργος Σατσίδης στον ALPHA. 

Τι αναφέρει γιατρός 

Ο δρ Ντέιβιντ Λόιντ, γενικός ιατρός με έδρα το Λονδίνο, δήλωσε ωστόσο στο Sky News ότι έως και δύο εβδομάδες είναι «αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση».

Είπε πως το μεγάλο χρονικό διάστημα δείχνει ότι «δεν πρόκειται για κάτι μικρό» και ότι τέτοιες μεγάλες παραμονές σε νοσοκομεία θα μπορούσαν να υποδηλώσουν ακόμη και επεμβάσεις τόσο σοβαρές όσο η αφαίρεση ενός οργάνου.

Οι πιο συνηθισμένες επεμβάσεις στην κοιλιά, είπε, είναι για προβλήματα σκωληκοειδούς απόφυσης και χοληδόχου κύστης, μαζί με τις υστερεκτομές.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν επίσης ότι ο βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για υπερπλασία προστάτη την επόμενη εβδομάδα.

Η κατάσταση του 75χρονου μονάρχη είναι καλοήθης, αλλά οι δημόσιες υποχρεώσεις του θα αναβληθούν όσο αναρρώνει μετά την επέμβαση.

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν πρόθυμος να μοιραστεί τις λεπτομέρειες της διάγνωσής του για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπτώματα να εξεταστούν, σύμφωνα με το Sky News.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA