Μενού
Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | AP Photo/Frank Augstein/Pool
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα», όπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσιγκτον.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα» συμπληρώνεται. 

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη την κανονικότητα για τα παιδιά της- και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικά τα ιατρικά της δεδομένα» αναφέρεται, επίσης. 

Παράλληλα, το Παλάτι δεσμεύεται πως θα συνεχίζει να παρέχει ενημερώσεις για την πορεία της υγείας της. 

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες υποχρεώσεις της».

Η πριγκίπισσα Κέιτ έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή της τα Χριστούγεννα, όταν συμμετείχε στον ετήσιο περίπατο της βασιλικής οικογένειας προς την εκκλησία.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA