Μενού
binteo-8xroni
Το βίντεο με τον απαγωγέα της 8χρονης να σέρνει βαλίτσα στο δρόμο | Daily Mail
  • Α-
  • Α+

Βίντεο που προκαλεί σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς καταγράφει την απαγωγή μιας 8χρονης στις Φιλιππίνες. Στα ανατριχιαστικά πλάνα διακρίνεται ένας άνδρας να σέρνει μία βαλίτσα, μέσα στην οποία πιστεύεται ότι βρισκόταν το κορίτσι.

Πρόκειται για τον επιστάτη του διαμερίσματος στο οποίο μένει με την οικογένειά της.

Η μητέρα της Jin Nichole You άρχισε να ανησυχεί όταν είδε από τις κάμερες ασφαλείας έναν άγνωστο άντρα με κουκούλα να κινείται ύποπτα γύρω από το σπίτι. Στη συνέχεια ο άνδρας φαίνεται να σέρνει στο δρόμο μια μεγάλη βαλίτσα, μέσα στην οποία έκρυβε πιθανώς το κορίτσι.

Η μητέρα ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και γρήγορα υπήρξε κινητοποίηση προκειμένου να βρεθεί το κοριτσάκι. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο, ο οποίος κρυβόταν σε διαμέρισμα της ίδιας περιοχής όπου διέμενε η οικογένεια της 8χρονης.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον 32χρονο απαγωγέα ενώ το κορίτσι βρέθηκε ζωντανό. «Ελπίζω η οικογένεια να με συγχωρέσει για ό,τι έκανα. Το έκανα μόνο και μόνο επειδή με κατηγόρησαν ότι έκλεψα τα υπάρχοντά τους», είπε ο δράστης, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν κακοποίησε το κορίτσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA