Τα ντοκουμέντα από το φονικό σεισμό των 7,7 ρίχτερ στη Μιανμάρ, κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Άλλο ένα βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει καθαριστή τζαμιών να κρέμεται από έναν ουρανοξύστη κατά τη διάρκεια του σεισμού.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο την ώρα της δόνησης, φαίνεται μία πισίνα πολυτελούς ξενοδοχείου να ξεχειλίζει από τον τελευταίο όροφο ουρανοξύστη στη Μπαγκόνγκ με έναν καθαριστή τζαμιών να κρέμεται από το κτίριο με σχοινί και να προσπαθεί να σωθεί «γαντζωμένος» στην γωνία.
Ο άνδρας, σύμφωνα με τον skai.gr, φέρεται να δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι – ενώ το κτίριο έτρεμε και ο ίδιος αιωρούνταν με μοναδικό μέσο προστασίας το σκοινί που ήταν δεμένος – σκεφτόταν ότι «είχε μία οικογένεια να θρέψει και έπρεπε να μείνει ζωντανός».
Την ώρα που ξεκίνησε ο σεισμός και το νερό άρχισε να πέφτει σαν καταράκτης από πάνω του - με κίνδυνο να τον παρασύρει - ο καθαριστής τζαμιών προσπάθησε να πάει στο πλαϊνό τμήμα του ουρανοξύστη και λίγο αργότερα αρχίζει να χαλαρώνει το σχοινί για να κατέβει στο έδαφος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.