Μια Νεοζηλανδή συνελήφθη σήμερα, καθώς ταξίδεψε με λεωφορείο μαζί με ένα κοριτσάκι, δύο ετών, που είχε κλείσει μέσα σε μία βαλίτσα, έγινε γνωστό από μια αστυνομική πηγή.
Η γυναίκα, ηλικίας 27 ετών, κατηγορείται για κακοποίηση και αμέλεια ανηλίκου, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ο Σάιμον Χάρισον.
Ο οδηγός του λεωφορείου ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, όταν έκανε μια στάση στο Καϊουάκα, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων βόρεια του Όκλαντ, αφού παρατήρησε πως κάτι κινούταν μέσα σε μια βαλίτσα.
«Όταν ο οδηγός άνοιξε τη βαλίτσα, ανακάλυψε το δίχρονο κοριτσάκι», περιέγραψε ο Χάρισον, υπογραμμίζοντας πως ο οδηγός απέτρεψε «μια πολύ χειρότερη έκβαση» των γεγονότων.
Το παιδί, που ήταν πολύ ζεστό όμως έμοιαζε σε καλή κατάσταση, νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, συμπλήρωσε ο ίδιος.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.