Το Μαρόκο συνεχίζει να μετρά τις πληγές του από τον φονικό σεισμό, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερα από 2.000 άτομα ενώ ο αριθμός των τραυματιών φτάνει τους 2.421.
Υπενθυμίζεται ότι η σεισμική δόνηση των 7 βαθμών, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και το επίκεντρο της οποίας βρισκόταν στην επαρχία αλ Χαούζ, νοτιοδυτικά της τουριστικής πόλης Μαρακές.
Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο λίγα λεπτά πριν τη φονική δόνηση, τα οποία καταγράφουν στον ουρανό μυστηριώδεις λάμψεις φωτός.
Η εξήγηση αυτού του φαινομένου δεν έχει γίνει γνωστή με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται διάφορες θεωρίες από χρήστες των κοινωνικών δικτύων.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.