Απορρίφθηκε εκ νέου, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αίτημα του Φρέντι Μπελέρη, να ορκιστεί δήμαρχος Χειμάρρας με τους συγγενείς του, που ήταν συγκεντρωμένοι στο Ειδικό Δικαστήριο των Τιράνων, να αντιδρούν έντονα για την απόφαση.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν, παράλληλα, τα πρώτα λόγια του Φρέντι Μπελέρη κατά τη διάρκεια της δίκης, όπου προσπάθησε να πάρει την προβλεπόμενη άδεια ορκωμοσίας.
«Ο πρωθυπουργός και η σπείρα του ευτελίζουν τη διαδικασία και προκαταβάλλουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φρέντι Μπελέρη. Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε να μην δώσει άδεια ορκωμοσίας στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας.
Τώρα η πλευρά Μπελέρη έχει το δικαίωμα μέσα σε 15 ημέρες να προχωρήσει σε έφεση της απόφασης, με τον κόσμο της Χειμάρρας, μεταξύ αυτών και των συγγενών του, να είναι απογοητευμένοι με την έκβαση της υπόθεσης.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.