Απορρίφθηκε και πάλι η έφεση που κατέθεσε ο εκλεχθείς δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντης Μπελέρης, με την οποία ζητούσε την αποφυλάκισή του με αποτέλεσμα να παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές της Αλβανίας.
Στη νέα του αίτηση είχε ζητήσει, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, να αντικατασταθεί η προφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, γεγονός που δεν έχει δεκτό από το ειδικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς, της γειτονικής χώρας. Ο Φρέντης Μπελέρης, με τη νέα απόρριψη, παραμένει κρατούμενος για περισσότερους από τέσσερις μήνες στις φυλακές του Δυρραχίου.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι την Παρασκευή (15/09) τον επισκέφθηκε στο κελί του ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του. Μία μέρα πριν, το ίδιο δικαστήριο είχε παραπέμψει την ουσία της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο, χωρίς να έχει διευκρινσιτεί σχετικά η ημερομηνία.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.