Απορρίφθηκε και πάλι η έφεση που κατέθεσε ο εκλεχθείς δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντης Μπελέρης, με την οποία ζητούσε την αποφυλάκισή του με αποτέλεσμα να παραμείνει κρατούμενος στις φυλακές της Αλβανίας.
Στη νέα του αίτηση είχε ζητήσει, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, να αντικατασταθεί η προφυλάκισή του με περιοριστικούς όρους, γεγονός που δεν έχει δεκτό από το ειδικό δικαστήριο κατά της διαφθοράς, της γειτονικής χώρας. Ο Φρέντης Μπελέρης, με τη νέα απόρριψη, παραμένει κρατούμενος για περισσότερους από τέσσερις μήνες στις φυλακές του Δυρραχίου.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι την Παρασκευή (15/09) τον επισκέφθηκε στο κελί του ο Έλληνας υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, για να του εκφράσει τη συμπαράστασή του. Μία μέρα πριν, το ίδιο δικαστήριο είχε παραπέμψει την ουσία της υπόθεσης σε τακτική δικάσιμο, χωρίς να έχει διευκρινσιτεί σχετικά η ημερομηνία.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.