Μενού
influencer-argentini
Ο εκατομμυριούχος influencer, Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα | @fernandoperezalgaba
  • Α-
  • Α+

Το διαμελισμένο πτώμα του 41χρονου εκατομμυριούχου influencer, Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα, μέσα σε μια κόκκινη βαλίτσα εντόπισαν παιδιά κοντά που έπαιζαν σε ρέμα στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, σύμφωνα με τη New York Post. 

Οι γονείς των παιδιών ήταν αυτοί που κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία ανακάλυψε μέλη του 41χρονου εκατομμυριούχου και influencer και μέσα στο ρέμα, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για να πέσει φως στην φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Το πτώμα του Αλγκάμπα είχε δεχθεί τρεις πυροβολισμούς, οι οποίοι τον οδήγησαν στον θάνατο, ενώ οι τομές στη διαμελισμένη σορό ήταν πολύ «καθαρές», κάτι που υποδεικνύει ότι κατά πάσα πιθανότητα η «δουλειά» έγινε από επαγγελματία.

Τα τατουάζ στο σώμα του Αλγκάμπα βοήθησαν στην ταυτοποίηση της σορού, όπως και η ανάλυση των δακτυλικών αποτυπωμάτων που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια. 

Ζούσε στη Βαρκελώνη στην Ισπανία, αλλά φέρεται να έμενε στην Αργεντινή την τελευταία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του.

Εκεί φέρεται να είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα και έπρεπε να επιστρέψει τα κλειδιά στις 19 Ιουλίου, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο για τον θάνατο του, αλλά το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του παραμένει ασαφές αν και οι αρχές υποψιάζονται ότι σκοτώθηκε εξαιτίας των πολλών χρεών του.

Ποιος ήταν ο Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα

Ο Φερνάντο Πέρεζ Αλγκάμπα είχε κερδίσει εκατομμύρια ενοικιάζοντας πολυτελή οχήματα και πουλώντας κρυπτονομίσματα, κάτι που διαφήμιζε συχνά στους περισσότερους από 900.000 ακολούθους του στο Instagram.

Στους φίλους του ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «Lechuga» (μαρούλι). Άρχισε να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών. «Ξεκίνησα με ένα ποδήλατο και ένα κουτί και πουλούσα σάντουιτς», είχε δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν.Αγόραζε αυτοκίνητα, στα οποία έκανε επισκευές και στη συνέχεια τα πουλούσε εκ νέου.  

Η αφοσίωσή του φέρεται να απέδωσε καρπούς, καθώς μέχρι τα 24 του είχε δημιουργήσει μια μεγάλη αποθήκη γεμάτη από αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, μοτοσικλέτες και τζετ σκι.

Στη συνέχεια ίδρυσε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και τζετ σκι στο Μαϊάμι πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη νωρίτερα φέτος.

Ακόμα τα τελευταία χρόνια, ο Αλγκάμπα ασχολούνταν με τα κρυπτονομίσματα, έχοντας ένα γραφείο στο Μπουένος Άιρες που απασχολούσε περισσότερους από 25 υπαλλήλους.

Ωστόσο, ο ίδιος είχε αναφέρει σε μήνυμα στο κινητό του ότι είχε χάσει τρελά ποσά εξαιτίας των κρυπτονομισμάτων, ενώ ταυτόχρονα, χρώσταγε τεράστια ποσά στην εφορία της Αργεντινή. 

Ακόμα είχε κατηγορηθεί για ακάλυπτες επιταγές, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε έρθει σε ρήξη με φημισμένη συμμορία στην Αργεντινή, η οποία φέρεται να της ξεχρεώσει ένα δάνειο ύψους 40.000 δολαρίων. «Αν μου συμβεί κάτι, όλοι έχουν ήδη προειδοποιηθεί», είχε γράψει ο Αλγκάμπα σε μήνυμα που βρέθηκε στο κινητό του.

Ο αδερφός του, Ροδόλφο, δήλωσε ότι δεν μπορεί να ξέρει εάν ο influencer είχε σχέση με την εν λόγω συμμορία, αλλά τόνισε ότι ο αδερφός του «δεν ήταν απατεώνας», όπως ισχυρίστηκαν πολλοί. 

Διευκρίνισε ότι ο πατέρας τους πέθανε όταν εκείνος ήταν 17 ετών και ο Φερνάντο χρησιμοποίησε την περιουσία που τους άφησε για να ξεκινήσει την επιχείρησή του και δεν έγινε πλούσιος εν μία νυκτί, όπως άφηνε να εννοηθεί εκείνος. 

Τέλος, επεσήμανε ότι δεν τον είχε δει τους τελευταίους τρεις μήνες ύστερα από καυγά που είχαν και ανέφερε ότι ο Φερνάντο «ακολουθούσε αγωγή για αγχώδη διαταραχή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA