Μενού
Αστυνομία στις ΗΠΑ
Αστυνομία στις ΗΠΑ | Unsplash
  • Α-
  • Α+

Ένας επιστάτης εκκλησίας τις ΗΠΑ έπεσε θύμα επίθεσης με χαρτοκόφτη από άντρα, στον οποίο έκανε παρατήρηση επειδή ουρούσε δημόσια πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Το θύμα, που αναγνωρίστηκε από πηγές ως ο John Mach, 54 ετών, δέχτηκε ένα βαρύ τραύμα που χρειάστηκε 16 ράμματα αφού αντιμετώπισε τον άγνωστο δράστη, ο οποίος ουρούσε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα κοντά στην First Avenue του Μανχάταν της Νέας Υόρκης, νωρίς το βράδυ της Κυριακής (21/1), σύμφωνα με τη New York Post.

Απρόκλητη επίθεση

Ο κ. Mach δήλωσε στο μέσο: «Δεν είπε τίποτα, απλώς ένιωσα ένα κάψιμο στον λαιμό μου και μετά συνειδητοποίησα ότι είχα αίμα σε όλο μου το σώμα. Ένιωθα κάτι ζεστό να τρέχει στο λαιμό μου, δεν ήξερα τι συνέβαινε και κάποιος μου είπε "John, σε έκοψε"».

Ο επιστάτης στην Εκκλησία Immaculate Conception στην Ανατολική 14η Οδό, είπε ότι υπερασπιζόταν την ιερότητα του χώρου εργασίας του όταν πλησίασε τον παραβάτη της δημόσιας αιδούς.

«Προσπαθούσε να ουρήσει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, μετά στον τοίχο της εκκλησίας, αλλά δεν μπορούσα να τον αφήσω», είπε ο Mach, προσθέτοντας ότι είχε προσφέρει στον άνδρα τα κλειδιά για την τουαλέτα του χώρου.

Αντί όμως να δεχτεί την προσφορά, ο φερόμενος επιτιθέμενος του απάντησε «Άντε γ@μ@σου». Ακολούθησε ένας διαπληκτισμός, με τον άντρα να φεύγει και να επιστρέφει λίγο αργότερα με έναν αιχμηρό χαρτοκόφτη, επιτιθέμενος στον Mach πίσω από την πλάτη του.

Ο επιστάτης, αφού κυνήγησε και έδιωξε ξανά τον ταραξία, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai Beth όπου νοσηλεύτηκε για μερικές ώρες και πήρε εξιτήριο γύρω στα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Ο ύποπτος παραμένει ελεύθερος. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το NYPD νωρίς τη Δευτέρα δείχνουν τον γενειοφόρο άνδρα να φορά ένα κόκκινο και μαύρο χειμωνιάτικο παλτό, γκρι καπέλο, μαύρο παντελόνι και να σπρώχνει μια κυλιόμενη τσάντα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA