Μενού
Ο ρεπόρτερ Χάρι Λόου
Ο ρεπόρτερ Χάρι Λόου | Twitter @HarryLow49
  • Α-
  • Α+

Ρεπόρτερ του BBC έπεσε θύμα ληστείας την ώρα που μετέδιδε ζωντανά από το Λονδίνο. Ο λόγος για τον Χάρι Λόου, ο οποίος είχε αναλάβει να κάνει ρεπορτάζ για την έντονη βροχόπτωση και τις πλημμύρες στην πρωτεύουσα από τους δρόμους του προαστιακού Μόρτλεϊκ το βράδυ της Δευτέρας (31/10), όταν ένας κλέφτης φέρεται να άρπαξε το σακίδιό του.

«Πρώτη φορά στην καριέρα μου χθες το βράδυ. Η τσάντα μου κλάπηκε στα μισά του live μας» έγραψε στο Twitter και συνόδευσε την ανάρτηση από ένα βίντεο 2 λεπτών.

Τα πλάνα ξεκίνησαν από ένα στούντιο του BBC και στη συνέχεια πέρασαν στον Λόου, ο οποίος παρείχε μια ενημέρωση για τον καιρό. Στη συνέχεια, στην τηλεόραση εμφανίστηκε μια προηχογραφημένη συνέντευξη που είχε πραγματοποιήσει με έναν νεαρό κάτοικο της περιοχής.

Στη συνέχεια, η κάμερα επέστρεψε σε εκείνον, ο οποίος για αρκετά δευτερόλεπτα έμεινε σιωπηλός, καθώς έμοιαζε να παρατηρεί κάτι που δεν πήγαινε καλά. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος αργότερα, παρατηρούσε ένα άτομο που άρπαξε την τσάντα του.

Ο δημοσιογράφος διατήρησε την ψυχραιμία του, ολοκληρώνοντας τη δουλειά του. Δεν έδωσε επίσης πληροφορίες σχετικά με το αν ο κλέφτης είχε συλληφθεί. Ωστόσο, πολλοί τον επαίνεσαν για τη διατήρηση της ψυχραιμίας του κατά τη διάρκεια της δύσκολης στιγμής, με την αντίδρασή του να γίνεται viral.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA