Μενού
Παιδοβιαστής στη Μαγιόρκα
Ο παιδοβιαστής στη Μαγιόρκα | Twitter
  • Α-
  • Α+

Οι αρχές συνέλαβαν σήμερα (28/5) έναν άνδρα στη Μαγιόρκα για sex trafficking και τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης θετής κόρης του. Η κακοποίηση ξεκίνησε το 2019, όταν το κοριτσάκι ήταν 12 ετών, και συνεχίστηκε έως ότου έκλεισε τα 17 το 2024. 

Όπως μεταφέρει η ισπανική 20minutos, η ανήλικη κατέληξε στην Ισπανία αφού ο -πλέον- κρατούμενος ταξίδεψε στην Αφρική το 2015 παριστάνοντας τον φιλάνθρωπο . Προσέγγισε μια γυναίκα, ισχυριζόμενος πως θα έδινε σε εκείνη και τις κόρες της μια καλύτερη ζωή στην Ισπανία, όπου παντρεύτηκε τη μητέρα του θύματος.

Η κακοποίηση άρχισε όταν το ζεύγος χώρισε, με τον πατέρα ωστόσο να διαμένει στο ίδιο σπίτι που είχε παράσχει στην πρώην σύζυγο και την κόρη του. Η μητέρα εμπιστεύτηκε τις καλές προθέσεις που προέβαλε ο δράστης.

Πέντε χρόνια κακοποίησης

Εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη της μητέρας, το ανθρώπινο τέρας άρχισε να «χρησιμοποιεί» την ανήλικη ως «σκλάβα» για να ικανοποιεί τις διαστροφές του, κρατώντας την έγκλειστη στο υπόγειο του σπιτιού.

Μετά από 5 χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης, η ίδια η ανήλικη κατήγγειλε τις πράξεις του άνδρα, όταν έμαθε πως σχεδίαζε να φέρει και τις αδελφές της στο ίδιο σπίτι.

Αφού ανέφερε την κακοποίησή σε οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών, η υπόθεση έφτασε μέχρι τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έκαναν έφοδο στο σπίτι του, συνέλαβαν τον δράστη και διεξήγαγαν έρευνα.

Εκεί βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, μεταξύ άλλων σκληροί δίσκοι και USB στικ με τα επίμαχα βίντεο και εικόνες. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA