Μενού
Αυστραλία
Στιγμές έξω από το εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ | AP
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά από επίθεση με μαχαίρι και αναφορές πυροβολισμούς, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον τέσσερα θύματα. 

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction. Πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως από την επίθεση έχουν τραυματιστεί αρκετοί πολίτες, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος 9 μηνών και η μητέρα του. 

Ένας μάρτυρας δήλωσε στο news.com.au ότι είδε τα πτώματα δύο νέων ανθρώπων μπροστά από κατάστημα στο τέταρτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου Westfield Bondi Junction και έτρεξε για τη ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον δράστη είδε πριν την επίθεση ένας πολίτης που επιχείρησε ανεπιτυχώς να τον σταματήσει, κυνηγόντας τον με ένα σίδερο.

Αρκετές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πλήθος κόσμου να φεύγει από το εμπορικό κέντρο και περιπολικά και υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να σπεύδουν στο σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA