Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης σε χιονοδρομικό κέντρο της Αυστρίας μετά απο χιονοστιβάδα που παρέσυρε πολλούς σκιερ το πρωί της Πέμπτης, (27/11).
Σύμφωνα με αυστριακά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό έλαβε χώρα στο πέρασμα Ντάουνσχαρτε, μια επικίνδυνη περιοχή έξω από τις προστατευόμενες χιονοδρομικές πίστες ενώ οι σωροί χιονιού έφτασαν επίσης σε ένα χαμηλότερο τμήμα της πίστας, αναγκάζοντάς την να κλείσει.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης οργάνωσαν μια μαζική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία συμμετείχαν 250 άτομα, σκύλοι διάσωσης και ελικόπτερα. Εννέα άτομα διασώθηκαν ζωντανοί, σύμφωνα με το APA.
Tρεις τραυματίες σκιέρ μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο μετά τη διάσωσή τους ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρά είναι τα τραύματά τους.
Παρά το μέγεθος της αποστολής και την άμεση κινητοποίηση, μέχρι το μεσημέρι δεν ήταν γνωστό εάν παρέμεναν περισσότεροι άνθρωποι θαμμένοι κάτω από το χιόνι.
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Το Ιράν ορίζει πρώτη φορά τις προϋποθέσεις για λήξη του πολέμου - Οι τρεις όροι
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.