Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Εν όψει των Χριστουγέννων και της εορταστικής περιόδου έχουν στολιστεί εκατοντάδες σημεία σε όλη την Ευρώπη. Ποια είναι όμως τα 10 μέρη που έχουν στολιστεί καλύτερα με τα περισσότερα χριστουγεννιάτικα φωτάκια; 

Η «φωτεινή» δεκάδα

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η φημισμένη για τα αγγελάκια της Regent Street του Λονδίνου με 2.300.000 φωτάκια. 

Δεύτερη είναι η περιοχή Covent Garden, με 1.400.000 φωτάκια, που επίσης βρίσκεται στο Λονδίνο. 

@yeomi.travel

런던 크리스마스 분위기🎄 Christmas in London 📍London 📸 IG @yirang_in_paris_ #traveltiktok#여행에미치다#fyp#london

♬ It's Beginning to Look a Lot like Christmas - Michael Bublé

Στην τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά από τις πρώτες, είναι οι Βρυξέλλες με 510.200 φωτάκια και στην τέταρτη θέση με λιγότερο από τα μισά ο Βοτανικός Κήπος του Εδιμβούργου, με 195.600 φωτάκια.

Στην πέμπτη θέση είναι και πάλι το Λονδίνο, με την Oxford Street που έχει 60.800 φωτάκια. 

Η George Square στη Γλασκόβη κατακτά την έκτη θέση με 39.000 φωτάκια και την έβδομη θέση το Bahnhofstrasse/Lucy St. στη Ζυρίχη με 27.000 φωτάκια. 

@daytrip.ch

Zurich Bahnhofstrasse Christmas Lights „Lucy“ - Switzerland #christmas #christmaslights #zurich #bahnhofstrassezürich #switzerland #winter #suisse #schweiz #paradeplatz #lucy @Zurich Tourism @Switzerland Tourism

♬ Jingle Bell Rock - Bobby Helms

Η τελευταία τριάδα της δεκάδας συμπληρώνεται από την περιοχή Camaby Street του Λονδίνου με 26.900 φωτάκια στη θέση οκτώ, το Colmar με μικρή διαφορά ακολουθεί στη θέση εννέα έχοντας 26.200 φωτάκια και τέλος στη 10η θέση πάλι το Λονδίνο, με την περιοχή Kew που έχει 21.500 φωτάκια.

Φαίνεται πως το Λονδίνο έχει καταφέρει να κατακτήσει πέντε από τις 10 θέσεις και ξεχωρίζει περισσότερο από όλα τα άλλα μέρη με εκατομμύρια φωτάκια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA