Αυτοκίνητο παρέσυρε το απόγευμα της Τετάρτης (17/7) θαμώνες καφετέριας στο Παρίσι της Γαλλίας, με τις τελευταίες πληροφορίες από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο πως υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.
Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν στο Παρίσι ξεκαθαρίζουν πως σημειώθηκε στην έκτη λεωφόρο του 20ου διαμερίσματος της πόλης, γύρω στις 07:30 το απόγευμα της Τετάρτης.
Αρκετά άτομα τραυματίστηκαν, οι τρεις αρκετά σοβαρά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να τράπηκε σε φυγή και ο συνεπιβάτης να συνελήφθη. Με βάση το Le Parisien, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ένας από τους τραυματίες έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Παρίσι: Τι δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες
«Είδα το αυτοκίνητο να φτάνει γρήγορα και να τρέχει στη βεράντα του Ramus» είπε ο διευθυντής γειτονικού εστιατορίου στη Le Parisien, για να συνεχίσει: «Έτρεξα μακριά. Είδα ανθρώπους στο έδαφος, είδα φρίκη... Είμαι στενοχωρημένος. Είμαστε εδώ και 40 χρόνια, ο δρόμος ήταν πάντα ήσυχος, είναι φρικτό».
Μεγάλη αστυνομική δύναμη είχε αναπτυχθεί στη γειτονιά του Παρισιού, με στρατιώτες και πολλά πυροσβεστικά οχήματα να βρίσκονται στο σημείο. Η λεωφόρος είναι κλειστή και πολλοί κάτοικοι δεν μπορούν, προς το παρόν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
«Άκουσα έναν τεράστιο θόρυβο» λέει ο Ντιέγκο, κάτοικος της γειτονιάς. «Πήγα μπροστά για να δω τι συμβαίνει. Είδα το αυτοκίνητο στη βεράντα του Ramus, ο οδηγός ήταν ακόμα μέσα. Η αστυνομία τον έβγαλε έξω. Όλοι ήταν πανικοβλημένοι» συνεχίζει.
- Ο Κοργιαλάς είδε τη Μουτσάτσου στο κόμμα Καρυστιανού με το «Μια φορά» και «παράτησε το τραγούδι»
- Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Ισοπεδωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» - Φουλ για την κούπα της Euroleague την Κυριακή
- Η Άγκυρα αντιδρά και «πνέει μένεα» για την αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου – Τι αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι - Ποιοι παίρνουν έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.