Αυτοκίνητο παρέσυρε το απόγευμα της Τετάρτης (17/7) θαμώνες καφετέριας στο Παρίσι της Γαλλίας, με τις τελευταίες πληροφορίες από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο πως υπάρχουν αρκετοί τραυματίες.
Οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν στο Παρίσι ξεκαθαρίζουν πως σημειώθηκε στην έκτη λεωφόρο του 20ου διαμερίσματος της πόλης, γύρω στις 07:30 το απόγευμα της Τετάρτης.
Αρκετά άτομα τραυματίστηκαν, οι τρεις αρκετά σοβαρά, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να τράπηκε σε φυγή και ο συνεπιβάτης να συνελήφθη. Με βάση το Le Parisien, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοόλ και ναρκωτικών.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ένας από τους τραυματίες έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Παρίσι: Τι δηλώνουν αυτόπτες μάρτυρες
«Είδα το αυτοκίνητο να φτάνει γρήγορα και να τρέχει στη βεράντα του Ramus» είπε ο διευθυντής γειτονικού εστιατορίου στη Le Parisien, για να συνεχίσει: «Έτρεξα μακριά. Είδα ανθρώπους στο έδαφος, είδα φρίκη... Είμαι στενοχωρημένος. Είμαστε εδώ και 40 χρόνια, ο δρόμος ήταν πάντα ήσυχος, είναι φρικτό».
Μεγάλη αστυνομική δύναμη είχε αναπτυχθεί στη γειτονιά του Παρισιού, με στρατιώτες και πολλά πυροσβεστικά οχήματα να βρίσκονται στο σημείο. Η λεωφόρος είναι κλειστή και πολλοί κάτοικοι δεν μπορούν, προς το παρόν, να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
«Άκουσα έναν τεράστιο θόρυβο» λέει ο Ντιέγκο, κάτοικος της γειτονιάς. «Πήγα μπροστά για να δω τι συμβαίνει. Είδα το αυτοκίνητο στη βεράντα του Ramus, ο οδηγός ήταν ακόμα μέσα. Η αστυνομία τον έβγαλε έξω. Όλοι ήταν πανικοβλημένοι» συνεχίζει.
- Δημοσκόπηση Star: Ενισχυμένοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ - Πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τις επιπτώσεις του πολέμου
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας - Η ανακοίνωση του Υπουργείου
- Όταν η Μαρινέλλα συνάντησε στη σκηνή την «σωσία» της Τάκη Ζαχαράτο - «Δεν με κάνεις καλά, αγάπη μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.