Η Βασιλεία, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας, είναι ένα από τα πιο ζωντανά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά κέντρα της Ευρώπης. Χτισμένη στις όχθες του ποταμού Ρήνου, στα σύνορα με τη Γαλλία και τη Γερμανία, η πόλη συνδυάζει το ελβετικό τοπίο με την τέχνη και το design.
Άλλωστε, κάθε χρόνο συγκεντρώνει καλλιτέχνες και γκαλερίστες στην κορυφαία διεθνή έκθεση τέχνης Art Basel. Φέτος, είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από τις 13 έως τις 17 Μαΐου. Όσοι βρεθείτε εκεί για την Eurovision και όχι μόνο, θα έχετε πολλά να δείτε μέσα σε λίγες μέρες.
Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.