Μενού
Αεροδρόμιο Χίθροου
Αεροπλάνο απογειώνεται από το Χίθροου του Λονδίνου | AP Photos / Kirsty Wigglesworth
  • Α-
  • Α+

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (6/4) σε διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Χίθροου στη Μεγάλη Βρετανία, με το BBC να υπογραμμίζει πως συγκρούστηκαν δύο αεροπλάνα.

Το ατύχημα στο Χίθροου σημειώθηκε στον διάδρομο προσγείωσης κοντά στον τρίτο τερματικό σταθμό, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για μικροζημιές στα φτερά των αεροπλάνων.

Σύμφωνα με το BBC, στη μικρή σύγκρουση στο Χίθροου, ενεπλάκησαν ένα αεροπλάνο της British Airways και ένα της Virgin Atlantic, ενώ η αρμόδια υπηρεσία του αεροδρομίου δήλωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και δεν υπήρξαν καθυστερήσεις.

Εκπρόσωπος του Χίθροου δήλωσε: «Το αεροσκάφος δεν έχει απογειωθεί και δεν υπάρχουν αναφορές για μεγαλύτερες ζημιές. Εργαζόμαστε μαζί με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους συνεργάτες μας στις αεροπορικές εταιρείες για την αντιμετώπιση ενός περιστατικού στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αεροσκάφη στο έδαφος νωρίτερα σήμερα».

Συμπληρώνοντας, πρόσθεσε: «Προς το παρόν, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί επιβατών και δεν αναμένουμε να υπάρξει συνεχής επίπτωση στις λειτουργίες του αεροδρομίου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA