Μενού
berolino - fotia
Φωτιά σε κτίριο στο Βερολίνο | Glomex - @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, όπου δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, προσπαθώντας να γλιτώσουν από φωτιά που ξέσπασε στην πολυκατοικία τους. Πρόκειται, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, για ένα ζευγάρι.

Ειδικότερα, το ζευγάρι εγκλωβίστηκε στον 12ο όροφο της δεκαπενταώροφης πολυκατοικίας, όπου διέμενε. Σε τρομακτικό βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται η προσπάθεια του ανδρόγυνου να γλιτώσει από τις φλόγες και να πηδάει από το κτίριο.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ωστόσο προτού καταφέρουν να ανοίξουν το στρώμα, το ζευγάρι έκανε «βουτιά θανάτου». Πρώτα πήδηξε η γυναίκα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο άνδρας, με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους.

Άξιο αναφοράς είναι ότι ακόμη ένας άνθρωπος διεσώθη με ελαφριά τραύματα, ενώ στο σημείο έσπευσαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής, για να τη θέσουν υπό έλεγχο. Αυτό που παραμένει ασαφές είναι το τι προκάλεσε τη φωτιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA