Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 35χρονος επαγγελματίας μποντιμπιλντερ - γυμναστής από τη Βοσνία σκότωσε με πιστόλι τρία άτομα με ένα από τα θύματα να είναι η πρώην σύζυγός του και έπειτα αυτοκτόνησε. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο δράστης τραυμάτισε και άλλα τρία άτομα στο Γκράντασατς, μια μικρή πόλη που βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά της χώρας. 

Ο δράστης σκότωσε την πρώην σύζυγο του και έναν πατέρα με το γιό του. Τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν, είναι ένας αστυνομικός , μια γυναίκα και ένας ακόμα άνδρας μέσα στην πόλη των 40.000 κατοίκων. 

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Εντοπίστηκε από την αστυνομία, ο φυγάς αυτοκτόνησε πριν συλληφθεί», υπογραμμίζει λακωνική ανακοίνωση της καντονιακής αστυνομίας της Τούζλα, που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Μετέδωσε ζωντανά τη δολοφονία

Ο δράστης μετέδωσε ζωντανά την πρώτη δολοφονία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ανήρτησε και πολλά άλλα βιντεομηνύματα για να αιτιολογήσει την εγκληματική πράξη του και να παρουσιάσει τον απολογισμό της, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA