Μενού
Γερμανικός ποιμενικός
Γερμανικός ποιμενικός | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστικά πλάνα από κάμερα ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένας σκύλος σηκώθηκε και άρπαξε με τα σαγόνια του το πρόσωπο ενός πεντάχρονου αγοριού σε μία παμπ της Βρετανίας.

Ο μικρός Kaelan-Joel Rockey βιάστηκε να μπει πρώτος στην παμπ «White Hart» στο Stoke-On-Trent, πριν από τη μητέρα και τους παππούδες του, όπου βρήκε ένα φαινομενικά ήσυχο γερμανικό ποιμενικό να περιφέρεται και άρχισε να το χαϊδεύει, όπως γράφει η Daily Express.

H σοκαριστική επίθεση

Ο σκύλος στο σκληρό βίντεο φαίνεται ξαφνικά να σηκώνεται στα δύο πόδια, και να γαντζώνει τα σαγόνια του στο πρόσωπο του παιδιού, ταρακουνώντας το βίαια και πετώντας το πάνω στον πάγκο της παμπ προτού τον αφήσει. Ένας από τους θαμώνες φαίνεται να τρέχει για να βοηθήσει τον μικρό Kaelan.

Σύμφωνα με το Μέσο, το αγόρι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Stoke με πολλά κοψίματα στο πρόσωπο και τον λαιμό του, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Αν και αναγκάστηκε να περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο, η ζωή του δεν κινδύνευσε και πλέον αναρρώνει.

Η μητέρα του, Charlene Rockey, τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ από τα τραύματά του που αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο για να δείξει τη φρίκη του περιστατικού. Ζητά επίσης να γίνει ευθανασία στον σκύλο, ενώ ένας άνδρας, φερόμενος ως ιδιοκτήτης του ζώου, πρόκειται να καταθέσει ενώπιον ανακριτή στις 20 Ιανουαρίου.

«Τον άκουσα να ουρλιάζει»

«Ο γιος μου μπήκε στην παμπ λίγο πριν από εμένα. Περπατούσε γύρω από το μπαρ και χάιδεψε αυτό το σκυλί», περιγράφει η μητέρα και συνεχίζει: «Όμως ενώ πήγε να τραβηχτεί, ο σκύλος του επιτέθηκε. Τον άκουσα να ουρλιάζει. Δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

«Έτρεξα και δεν ήξερα καν ότι τον είχε δαγκώσει σκύλος. Μόλις τον σήκωσα είδα ότι είχε τραύματα στο λαιμό του. Είδα τότε όλο το πρόσωπό του να έχει σκιστεί. Έτρεχε τόσο πολύ αίμα». 

Η κα Rockey δήλωσε ότι από τότε που οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν τον γιο της στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση, ενώ απ' όσο ξέρει ο επικίνδυνος σκύλος και ο ιδιοκτήτης του συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA