Αεροπλάνο συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες στην Βρετανία, στο πάρκο Whitecliff Bay στη Νήσο Γουάιτ.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο Whitecliff Bay Holiday Park λίγο πριν από τις 14.30 σήμερα (12/4) , μετά από αναφορές ότι το ελαφρύ αεροσκάφος συνετρίβη.
Σύμφωνα με τη TheSun, στο αεροπλάνο επέβαιναν δύο άτομα τα οποία υπέστησαν ελαφρά τραύματα στο περιστατικό κοντά στο Bembridge, σύμφωνα με την τοπική πυροσβεστική υπηρεσία.
Συντριβή αεροπλάνου: «Έκανε στροφή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε μια καμινάδα»
Ο επιθεωρητής Άλεξ Ντέιλ δήλωσε ότι το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Μπέμπριτζ, έκανε στροφή και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε μια καμινάδα πριν συντριβεί κοντά στα σαλέ του πάρκου διακοπών, σύμφωνα με το Isle of Wight County Press.
Ο επιθεωρητής είπε ότι το αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να βγάλουν έξω δύο άτομα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν ένα πίδακα με λάστιχο και μια κάμερα θερμικής απεικόνισης για να διασφαλίσουν ότι η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.