Μενού
Ένα μικρό μέρος του «θηριοτροφείου»
Ένα μικρό μέρος του «θηριοτροφείου» | TikTok
  • Α-
  • Α+

Μία απελπισμένη μητέρα από τη Βρετανία λέει ότι έχει πλέον τόσα παιδιά ώστε δεν χωρούν στα δωμάτια του σπιτιού, παίρνοντας δραστικά μέτρα για να λύσει το οικιστικό τους πρόβλημα, με μία DIY επέκταση στην αυλή.

Η γυναίκα από το Χάμσαϊρ, που συστήθηκε ως Danielle στη Sun, είχε την ευλογία να φέρει στον κόσμο 9 υγιέστατα παιδιά, τα οποία όμως πιάνουν πολύ χώρο πλέον. Έχοντας ξεμείνει από δωμάτια, η Danielle και ο άντρας της «ξέθαψαν» πριόνια και τρυπάνια, και άρχισαν να χτίζουν μία αυτοσχέδια προέκταση του σπιτιού στην πίσω αυλή τους.

Σε βίντεο στο TikTok φαίνονται τα ξύλινα δοκάρια και ο σκελετός της κατασκευής, η οποία πρόκειται να στεγάσει την 20χρονη κόρη της που, όντας μεγαλύτερη, χρειάζεται τον προσωπικό της χώρο.

Το DIY σπίτι

Η κόρη τους όμως δεν θα έχει τίποτα να ζηλεύει από τα υπόλοιπα παιδιά, αφού ο γονείς θα φροντίσουν να εγκαταστήσουν στο σπίτι «τσέπης» ένα μικρό σαλόνι με τηλεόραση, κρεβατοκάμαρα με ντουλάπα και μία ντουζιέρα.

Πολύ έξυπνα όμως, προκειμένου να αποφύγουν τον φόρο ακινήτου, δεν τοποθέτησαν χώρο κουζίνας στην επέκταση, ώστε να μην το «πιάνει» η πολεοδομία. 

Η ιδέα τους φυσικά είχε απήχηση και στο κοινό τους, που άρχισε να ζητά συμβουλές και να επαινεί την εφευρετικότητά τους: «Χρειάζεστε άδεια από το δημοτικό συμβούλιο; Θα ήθελα πολύ να κάνω το ίδιο», ρώτησε κάποιος.

«Τώρα κοιτάζω τη δική μου αυλή και σκέφτομαι αν υπάρχει χώρος για να ξεφύγω από τα παιδιά μου», «Φαίνεται ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο», σχολίασαν άλλοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA