Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η Emi Carrasco έπαθε σοκ όταν βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο της μετά από 26 χρόνια σε ένα έλος στην Ισπανίας. Πρόκειται για ένα Opel Kadett το οποίο δεν είχε δει από τις 5 Αυγούστου του 1997, όταν της το έκλεψαν από μια παραλία. 

Σύμφωνα με τη Sun, η γυναίκα δήλωσε στην αστυνομία το όχημα ως εξαφανισμένο, αλλά δεν έλαβε ποτέ ξανά κάποια ενημέρωση. Ωστόσο, το αυτοκίνητο βρέθηκε τώρα και της δόθηκε εντολή να το απομακρύνει από το σημείο, καθώς διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο. «Νόμιζα ότι ήταν ένα αστείο», είπε. 

Αφού την απείλησαν με πρόστιμο, η Carrasco μπόρεσε να αποδείξει στις αρχές ότι υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία τη στιγμή της κλοπής.

Είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μαζί με τον σύζυγο της μετά το γάμο τους, και είχε μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη. Όταν κλάπηκε το όχημα από την παραλία, δεν το κατάλαβε μέχρι που ο ανιψιός της είπε ότι ξέχασε τις σαγιονάρες του μέσα και γύρισαν να τις πάρουν.

Το αυτοκίνητο ήταν «κρυμμένο» στο νερό για σχεδόν 30 χρόνια μέχρι που χτύπησε η ξηρασία. Μετά την κλήση, πήγε στο έλος με τον σύζυγό της και βρήκε τα έγγραφα του οχήματος μέσα στα συντρίμμια. Βρήκαν επίσης ένα σακάκι και τις ξεχασμένες σαγιονάρες του ανιψιού της.

Η τοπική αστυνομία, η οποία είναι πλέον υπεύθυνη για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου από το λασπωμένο έλος, είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει τον υπεύθυνο για την κλοπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA