Μενού
Sky News
Sky News | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένας άντρας βρήκε την μητέρα του νεκρή να επιπλέει στο νερό μετά από την καταιγίδα Babet στην περιοχή του Chesterfiled στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

«Ήλπιζα ότι θα είχε πάει στον πάνω όροφο, ότι όλα θα ήταν εντάξει και ότι θα την βλέπαμε το επόμενο πρωί.

Οι πυροσβεστικοί είπαν ότι θα έστελναν κάποιον το επόμενο πρωί όταν το νερό θα έφευγε και ότι θα ερχόντουσαν να ελέγξουν αν ήταν εντάξει και εμείς περιμέναμε τηλεφώνημα τους. Δεν μας κάλεσαν ποτέ, άρα ήρθα το επόμενο πρωί και πήγα στο παράθυρο. Το πίεσα να ανοίξει και βρήκα την μαμά μου να επιπλέει στο νερό». 

Ο άνδρας βρήκε την 83χρονη μητέρα του νεκρή το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με την Sky News, η γυναίκα ζούσε στον κάτω όροφο επειδή ήταν ανάπηρη, ενώ άνδρας είχε αφιερώσει ώρες για να δημιουργήσει αντιπλημμυρικά συστήματα στο σπίτι. 

Σοκαρισμένος ο γιος της 83χρονης

Η ίδια του τηλεφώνησε το απόγευμα της Παρασκευής για να τον ενημερώσει πως μπήκαν νερά στο σπίτι. Χρειάστηκε 7 ώρες για να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του και δυστυχώς ήταν πολύ αργά. 

Η περιοχή του Chesterfiled έχει υποστεί σοβαρές πλημμύρες τα τελευταία 16 χρόνια. Ο άνδρας δηλώνει θυμωμένος με τα αντιπλημμυρικά συστήματα. «Δεν νομίζω ότι γίνεται αρκετά με τα αντιπλημμυρικά συστήματα. Οι άνθρωποι ξεχνιούνται εδώ κάτω… Κανείς δεν τα πήγε τόσο άσχημα (με την βροχή) όσο εμείς το 2007 και φέτος». 

«Νόμιζα ότι αν η αντιπλημμυρική άμυνα λειτουργούσε θα ήταν ασφαλής.Το ότι έπρεπε να έρθω και να τη βρω ο ίδιος ήταν στενάχωρο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA