Μενού
cujo
Χωροφυλακή
  • Α-
  • Α+

Βυθίστηκε το γνωστό σκάφος «Cujo» στο οποίο είχε περάσει τις τελευταίες διακοπές της η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1997. Το διάσημο σκάφος βυθίστηκε το Σάββατο (29/7) μετά από σύγκρουση με άγνωστο αντικείμενο περίπου 18 μίλια μακριά από το Beaulieu-sur-Mer στη Γαλλική Ριβιέρα. 

Σύμφωνα με τη DailyMail, η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε πως τα 7 άτομα που επέβαιναν στο πλοίο διασώθηκαν αλλά το σκάφος βρίσκεται τουλάχιστον 2.500 μέτρα στον βυθό, κάτω από τη Μεσόγειο. 

Το σκάφος ξεκίνησε να βυθίζεται λόγω διαρροής και παρόλο που ο ιδιοκτήτης είχε ενεργοποιήσει τις αντλίες και κρατούσε τις μηχανές σε λειτουργία δεν κατάφερε να γλιτώσει το σκάφος από την πλήρη βύθιση του.

Όταν έφτασε η ομάδα διάσωσης 45 λεπτά μετά οι καμπίνες του πλοίου είχαν ήδη πλημμυρίσει. «Μόνο μερικές βαλίτσες που βρίσκονταν στην κουζίνα και στο κατάστρωμα μπορούσαν να ανακτηθούν από τους χωροφύλακες» είπε η αστυνομία του Alpes-Maritimes.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA