Μενού
Ασθενοφόρο στην Ινδία
Ασθενοφόρο στην Ινδία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Φρικτό θάνατο είχε ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της εταιρείας Vistex, Sanjay Shah στην Ινδία, ο οποίος, σύμφωνα με τους Times of India, έπεσε από ύψος 5 μέτρων με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε πάρτι της εταιρείας όταν ο CEO και ο πρόεδρος της Vistex Vishwanath, Raju Datla, βρίσκονταν μέσα σ' ένα σιδερένιο κλουβί που κατέβαινε στη σκηνή, στο περιθώριο ενός εντυπωσιακού σόου που έστησαν.

Ωστόσο, ο τραγικός του θάνατος επήλθε όταν κόπηκε ένα καλώδιο και το το κίτρινο κλουβί, που αιωρούνταν κοντά στα δοκάρια, άρχισε να ταλαντεύεται με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Την ίδια ώρα, τα πυροτεχνήματα «έσκαγαν» και κάποιος από το κοινό ζητούσε από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να «ενώσουν τα χέρια τους» τους δύο άνδρες, όσο κατέβαιναν.

Προσοχή, ακολουθεί βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες:

Ο CEO της εταιρείας από το Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών, Sanjay Shah, μετά το αναποδογύρισμα του κλουβιού έπεσε με το κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, ενώ ο Raju Datla νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν και η αιτία αποδόθηκε σε ένα σπασμένο σύρμα, οι αξιωματούχοι ερευνούν το περιστατικό και την ελαττωματική κλούβα, η οποία τραβήχτηκε από κυλιόμενο μηχάνημα και είχε σιδερένια σύρματα και σχάρες.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA