Μενού
Καθάρισε μέχρι και τις τουαλέτες
Καθάρισε μέχρι και τις τουαλέτες | instagram @ugh_madisonn
  • Α-
  • Α+

Μιλάμε για άλλα επίπεδα απασχόλησης. Το σφουγγάρισμα, των τρίψιμο της βρωμιάς στις τουαλέτες και το πέταγμα των σκουπιδιών δεν είναι δημοφιλές χόμπι για τους περισσότερους ανθρώπους. Όμως, μια κοπέλα ξεκίνησε τη νέα χρονιά προσφέροντας δωρεάν τις υπηρεσίες της για να ομορφύνει τις τουαλέτες, τα ράφια και τους διαδρόμους μεγάλων εμπορικών καταστημάτων.

«Όλα άρχισαν όταν δούλεψα σε έναν τυχαίο Target (αμερικανική αλυσίδα) δωρεάν», ανακοίνωσε η διαδικτυακή αλτρουίστρια γνωστή ως Ugh_Madison μέσω του Instagram, στους περισσότερους από 4,3 εκατομμύρια θεατές της, όπως γράφει η New York Post.

Λειτούργημα καθαρίστρια

«Έφτασα εκεί στη 1:00 το μεσημέρι έτοιμη να δουλέψω», συνέχισε η κοπέλα, η οποία δεν είναι επίσημα υπάλληλος του κολοσσού της λιανικής, συνεχίζοντας «φρόντισα να αφήσω ικανοποιημένους τους πελάτες μου».

Η Madison τακτοποιεί τα ράφια
Η Madison τακτοποιεί τα ράφια | instagram @ugh_madisonn

Στο ανάρπαστο κλιπ, η Madison φαίνεται να φορά ένα κόκκινο ζακετάκι, ενώ γεμίζει τα ράφια, πετάει σκουπίδια που έχουν απομείνει, οργανώνει τα προϊόντα και βοηθά τους πελάτες στον εντοπισμό εμπορευμάτων. 

Ούτε το προσωπικό του καταστήματος ούτε τα μέλη της ομάδας ασφαλείας αμφισβήτησαν την «καλή Σαμαρείτισσα» της Gen Z, η οποία εργάστηκε full time στο κατάστημα για ένα οχτάωρο.

Καθάρισε μέχρι και τις τουαλέτες
Καθάρισε μέχρι και τις τουαλέτες | instagram @ugh_madisonn
Η Madison τακτοποιεί τα ράφια
Η Madison τακτοποιεί τα ράφια | instagram @ugh_madisonn

Η Madison μάλιστα χάρισε σε μερικούς τυχερούς πελάτες δωροκάρτες 20 δολαρίων και συνόδευσε άλλους στο ταμείο για να πληρώσει τα ψώνια τους, ενώ καθάρισε χωρίς κανένα παράπονο και τις τουαλέτες, αφήνοντάς τις να αστράφτουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA