Drone της Χεζπολάχ είχε ως στόχο την κατοικία του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου στην περιοχή της Καισάρειας, όπως ανέφερε η ΕΡΤ σε μια κίνηση υψηλότατου συμβολισμού μετά και τον θάνατο του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Ασράλα στα τέλη του Σεπτέμβρη.
Εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι όντως στοχοποιήθηκε η κατοικία του στην περιοχή της Καισάρειας στο Βόρειο Ισραήλ, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι στο εσωτερικό του σπιτιού δε βρισκόταν ούτε ο ίδιος ούτε η οικογένειά του.
Ακόμα δήλωσε ότι δεν υπάρχουν απώλειες από το πλήγμα στην περιοχή.
Πραγματοποιείται έρευνα για να εξακριβωθεί εάν υπήρχε εσωτερική πληροφόρηση, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δεν έχει διευκρινιστεί εάν το drone της Χεζμπολάχ έφτασε στον στόχο του.
«Ένα drone εκτοξεύθηκε προς την κατοικία του πρωθυπουργού στην Καισάρεια. Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν ήταν εκεί και το επεισόδιο δεν προκάλεσε θύματα», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι υπηρεσίες του Νετανιάχου.
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή και ειδικοί συλλέγουν τα συντρίμμια του μη επανδρωμένου drone που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ κατά του συγκροτήματος κατοικιών στο οποίο βρίσκεται και η κατοικία του Νετανιάχου.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.