Μενού
Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι | EPA/TOLGA AKMEN/ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο σήμερα το μεσημέρι για να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ', μετά την ανακοίνωση ότι ο μονάρχης διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο δούκας του Σάσεξ, πρίγκιπας Χάρι, ο μικρότερος γιος του 75χρονου μονάρχη, ο οποίος έχει απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα και ζει τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, έφτασε στο αεροδρόμιο του Χίθροου ταξιδεύοντας με νυχτερινή πτήση για να επισκεφτεί τον πατέρα του στην κατοικία του στο Λονδίνο στο Clarence House.

Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια.

Μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς πάσχει από καρκίνο, πηγή από το περιβάλλον του Χάρι είχε ενημερώσει πως «μίλησε με τον πατέρα του για τη διάγνωσή του. Θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει την Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες ημέρες».

Παρότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν εκείνο που γνωστοποίηση την είδηση της ασθένειας του βασιλιά, δεν έχει ξεκαθαριστεί από τι είδους καρκίνο πάσχει.

Έχει γίνει γνωστό πως εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του για τον διογκωμένο προστάτη και έχει διευκρινιστεί ότι δεν έχει εκεί την κακοήθεια. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA