Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε «την αντίσταση και τον ηρωισμό της χώρας του» για όσα συμβαίνουν από τις αρχές του 2022, μέχρι και σήμερα.
«Τρία χρόνια αντίστασης. Τρία χρόνια ευγνωμοσύνης. Τρία χρόνια απόλυτου ηρωισμού των Ουκρανών. Είμαι περήφανος για την Ουκρανία!», έγραψε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επιπλέον, ο Ζελένσκι ευχαρίστησε «όλους όσοι υπερασπίζονται και υποστηρίζουν την Ουκρανία».
Την ανάρτησή του συνόδευσε βίντεο που δείχνει τη ζωή των Ουκρανών στις γραμμές του μετώπου και τις καθημερινές τους ασχολίες στη διάρκεια του πολέμου.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.